Derfor sætter tv-lægen sin sommerhus-andel i Skagen til salg

Så meget er andelen i Kunstnergården i Gammel Skagen sat til salg for

Kunstnergården i Gammel Skagen. <i>Foto: EDC Ole Bo, Skagen</i>

Kunstnergården i Gammel Skagen. Foto: EDC Ole Bo, Skagen

SKAGEN:TV-lægen Peter Qvortrup Geisling har netop udbudt sin andel i sommerhuset Kunstnergården i Gammel Skagen til salg for 2.250.000 kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Sommerhuset er fordelt på fem andele og den del, som Qvortrup Geisling sælger, giver mulighed for at holde både vinterferien, men altså blandt andet også den eftertragtede uge 29 i den attraktive ferieby på toppen af Danmark.

- Jeg har haft andelen i sommerhuset i Skagen siden 1999, og det hus har været rammen om alle mine bedste sommerferier, siger Peter Qvortrup Geisling til Boliga.dk.

- Jeg sælger, fordi en af mine kammerater har tilbudt mig, at jeg må bygge et lille sommerhus i Skagen på en grund, han har. Så jeg bliver i terrænet, tilføjer han.

Huset rummer 189 boligkvadratmeter, som fordeler sig i to fløje – hvor den ene er indrettet med en spa-afdeling; brus, sauna og luksus-spa. Derudover er der sovepladser til otte personer i det store sommerhus.

Skagen var det fjerde dyreste sted i landet at købe sommerhus sidste år, hvor udbudskvadratmeterpriserne lød på lige godt 40.350 kroner. De priser er dog faldet en smule, så en gennemsnitlig sommerhuskvadratmeter i øjeblikket står udbudt til salg for 32.320 kroner, det viser data fra Boliga.dks udbudsstatistik.

Se sommerhuset HER

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden