Fritidsklub lukker på Løvbakken

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rådmand Mai-britt Iversen (S) ved førstebehandlingen af budgettet. Arkivfoto: Martin Damgård

Fritidstilbuddet i Løvvangen, Fritidscenter Løvbakken, til børn og unge i alderen 13 til 18 år lukker.

Det har partierne bag budgetforliget for 2017 besluttet, og det vil sige alle partier i byrådet undtagen Enhedslisten.

Hvornår er ikke fastlagt endnu. Men sikkert en gang i 2017 - for politikerne har regnet med en besparelse på 650.000 kroner på næste års budget. Og de kommende år.

Hovedårsagen til lukningen er, at børnene fra Løvvangskolen skal følge de nye skolekammerater på deres fritidscentre. Det vil sige i Lindholm og Nr. Uttrup, hvor børnene fra Løvvangskolen fremover hører til.

- Vi ønsker, at børnene skal følges ad til fritidscentrene, så med en lukning af Løvvangskolen, skal eleverne her fra følges med deres nye skolekammerater til de fritidscentre, de hører til, fortæller Mai-Britt Iversen.

Fritidscenter Løvbakken ligger i Løvvangen, som er et særligt udsat område, et såkaldt ghettoområde. Der skal derfor forsat være noget for de unge på Løvbakken, mener Mai-Britt Iversen.

Løvbakken er en selvejende institution, der har en driftsoverenskomst med Aalborg Kommune. Overenskomsten kan kommunen opsige med ni måneders varsel.

- Der kommer en ny aftale, som erstatter den gamle. Og hvad vi så skal have på Løvbakken, skal vi nu til at finde ud af, siger Mai-Britt Iversen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.