Genåbning ‑ Corona

Limfjordsteatret er klar til den kommende sæson

Billetsalget er nu åbnet til 2020-21 - alt imens teatret løbende tilpasser sig de gældende retningslinjer fra myndighederne

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

”Noget om antihelte” hedder en ny forestilling fra Limfjordsteatret, som får urpremiere til februar. Promotionsfoto

NYKØBING:Limfjordsteatret har nu åbnet for billetsalget til den ny sæson 2020-21 - med særlige tryghedsregler, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Vi følger løbende myndighedernes retningslinjer og er klar til at justere undervejs. Men vi har forsøgt at tage højde for, at det er en meget speciel tid, vi befinder os i, og at det skal være en tryg oplevelse at komme i teatret, siger teaterleder Gitta Malling.

Eksempelvis spiller flere af forestillingerne to gange mod sædvanligvis kun én.

- Med de afstandskrav, der er gældende lige nu, kan vi have omkring halvt så mange i den store sal, som vi plejer. Til gengæld spiller flere af forestillingerne både om aftenen og den efterfølgende formiddag, så vi forhåbentlig får plads til alle. Måske retningslinjerne er ændret til september, når sæsonen begynder, men så retter vi ind efter det, siger Gitta Malling.

Hun fortæller, at den ny sæson byder på en bred vifte af vidt forskellige voksenforestillinger med både danske og internationale gæstespil, humor og alvor, monologer og dialoger, fysisk teater, nycirkus, flamenco og verdensmusik - og teatrets egne forestillinger.

- Vi vil gerne give publikum nogle meget forskelligartede kvalitetsoplevelser. Fra Hans Rønnes voldsomt roste monolog om døden ”Det begynder at blive koldt om fødderne” til forestillingen ”Jazz’n Rhythm” med den verdensberømte flamencodanser Selene Muñoz, siger Gitte Malling og fortsætter:

- Derudover har vi urpremiere på vores egen voksenforestilling ”Noget om Antihelte”, der efterfølgende skal på en totalt udsolgt turné rundt i landet. Vi har også en splinterny juleforestilling ”Den endeløse eftermiddag” skrevet af Lasse Popp, som kommer til at spille flere gange i november-december med mulighed for julebuffet først.

Endelig er der i år planlagt en stribe familieforestillinger med tilbud til både de helt små, de lidt større og de store - og selvfølgelig deres voksne.

- Vi håber meget at få en tradition for børneteater op at stå i vores ny teaterhus, og vi har forsøgt at finde noget, der appellerer til forskellige aldersgrupper, og som altså også kan ses af voksne, der ikke har børn og børnebørn at tage med, siger Gitta Malling.

Den ene forestilling, ”Forvandling”. er Limfjordsteatrets egen, som blev udskudt fra foråret på grund af coronapandemien. Over 100 frivillige var involveret i scenografien, der består af et hæklet, strikket og syet tekstilunivers, men som teatrets egne ansatte nu selv er i fuld gang med at færdiggøre.

Med et årskort får man adgang til hele herligheden og kan allerede nu gå ind på hjemmesiden at reservere billetter. Men man kan selvfølgelig også nøjes med løssalgsbilletter til enkelte forestillinger.

- Vi får også en trykt udgave af sæsonbrochuren i starten af juni. Men da vi ved, at mange er utålmodige efter at få bestilt, er billetsalget åbnet, siger Gitta Malling.

Nærmere på: www.limfjordsteatret.dk

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.