Gaarde: Det havde været helt fantastisk

AaB-sportschefen kan godt leve med, at det ikke bliver til Champions League i denne omgang

AaB tabte 4-0 til Apoel tirsdag aften. Foto: Claus Søndberg <i>Foto Claus Soendberg</i>

AaB tabte 4-0 til Apoel tirsdag aften. Foto: Claus Søndberg Foto Claus Soendberg

NICOSIA:På trods af nederlaget til Apoel FC og et farvel til Champions League-drømmen, var det en fattet Allan Gaarde, der efter gårsdagens kamp mødte pressen i katakomberne under GSP Stadium i Nicosia.

- Det er selvfølgelig en tung oplevelse. Det var en stor aften, som vi havde set frem til alle sammen. Når man taber, så finder man også ud af, hvor dejligt det er at vinde. Den her smerte det er at tabe, må vi tage med, siger sportschefen.

Han lægger ikke skjul på, hvad det havde været for en oplevelse at komme i Champions League, men han er allerede begyndt at se fremad.

- Det havde været fuldstændig fantastisk at være i Champions League - det var det i hvert fald i 2008. Men det er også fantastisk, at vi stadig står i en situation, hvor vi har europæisk fodbold i Nordjylland resten af året, siger Allan Gaarde.

- Selvom det ikke bliver Barcelona og Bayern München, der kommer forbi, så er det stadig en masse gode hold, vi der kommer til Aalborg - både sportsligt og oplevelsesmæssigt, siger han.

Der bliver trukket lod til Europa League på fredag.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.