Gaarde: Umuligt at få en købsoption på Ochs

Philipp Ochs bliver en omgående forstærkning i AaB, vurderer Allan Gaarde

Thomas Jasper
Arkivfoto: Lars Pauli
AaB 9. august 2018 14:31 - Opdateret 11. august 2018 07:27

FODBOLD: Phillip Ochs blev torsdag præsenteret som ny mand i AaB, der har lejet angriberen i tyske Hoffenheim for den kommende sæson.

I aftalen har AaB dog ikke en option om at gøre skiftet permanent efter sæsonen, for det var slet ikke en mulighed, fortæller AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde.

- Ideelt set havde vi fået en købsoption med, men det var fuldstændigt umuligt i det her tilfælde. Det er en spiller, Hoffenheim stadig tror på meget, og derfor har de også forlænget hans kontrakt. Vi tror på, at Phillip er en spiller, der kan forstærke os på kort sigt, og ellers havde vi heller ikke lejet ham, siger Allan Gaarde.

Han har store forventninger til den 21-årige tysker, der som udgangspunkt er hentet ind som angriber.

- Det er en spiller, der har scoret mål gennem hele sin karriere. Hans udfordring i Hoffenheim har været, at han ofte har spillet andre positioner end i angrebet, som er hans favoritposition. Vi ser ham også som angriber, men det er kun en fordel, at han også kan bruges på andre positioner, siger Allan Gaarde om tyskeren, der allerede kan få sin debut søndag hjemme mod FC Nordsjælland.

- Det bliver op til Morten (cheftræner Morten Wieghorst, red.), og det må de næste dage jo vise, men han er fit, og det er ikke så længe siden, at vi så ham score for Hoffenheim i en træningskamp mod Queens Park Rangers, siger Allan Gaarde.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...