Gang i Hadsund - igen Mød Finn & Jake søndag morgen på Gågaden

Glæd dig - Finn & Jake samt julemanden kommer forbi Hadsund søndag morgen. Foto: privat.

Glæd dig - Finn & Jake samt julemanden kommer forbi Hadsund søndag morgen. Foto: privat.

Konceptet "Gang i Danmark" er nyt, og i sin enkelthed går det ud på, at en kassevogn ruller ind i byen, slår siderne ned og så er der en scene helt klar til den medbragte sanger eller underholdende indslag.

- Efter en halv time slår de siderne op igen, og kører videre til næste by i en række af 4 på samme dag, oplyser Jan Vestergaard, der er aktivitetsansvarlig for Hadsund Handel. Hadsund havde besøg af Gang i Danmark for et par år siden, og har nu igen købt en række besøg, hvor det første er på søndag, hvor Finn og Jake fra TV serien Eventyrtid underholder.

- Rigtig mange børnefamilier har formentlig ingen problem med tidspunktet for deres besøg i Hadsund, som er 9.45 og dette fordi børnene formentlig allerede her har været vågne i lang tid. Underholdningen foregår i Storegade udenfor Butikscenter Hadsund, og indenfor har Hadsund Handel allerede fra kl. 09.00 sørget for at man kan varme sig med gratis morgenkaffe og morgenbrød. Eller måske kunne et forslag være, at bedsteforældrene forkæler deres børn ved at tage tjansen med børnebørnene denne søndag morgen så mor og far kan sove længe, siger Jan Vestergaard.

- Senere på måneden, søndag 18. december, er det Sussi og Leo der kommer forbi Hadsund, også til morgenkaffe og morgenbrød, supplerer Jan Vestergaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst