Genbrugsplads åbner snart

Genbrugsladsen i Fjerritslev får flere sorteringsmuligheder og bedre åbningstider

Jens Christian Golding glæder sig over den nye genbrugsplads I Fjerritslev, der skal afløse pladserne i Gøttrup og Moseby.

Jens Christian Golding glæder sig over den nye genbrugsplads I Fjerritslev, der skal afløse pladserne i Gøttrup og Moseby.

FJERRITSLEV:Fredag 25. oktober klokken 13 slår genbrugspladsen i Fjerritslev dørene op på adressen Industrivej 8.

Pladsen afløser pladserne i Moseby og Gøttrup, som begge er blevet utidssvarende, blandt andet er de ikke kloakerede.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Jens Christian Golding (S) glæder sig over den nye genbrugsplads:

- Den bliver en topmoderne genbrugsplads, hvor der bliver mange flere sorteringsmuligheder. Mange af containerne er nedsænkede, så det bliver nemt at læsse affaldet af. Det bliver også nemmere at komme af med haveaffaldet, der får en bedre placering på pladsen, udtaler Jens Christian Golding.

Han fremhæver også åbningstiderne som det helt store plus. Pladsen får længere åbent på hverdage samt søndagsåbent. Det skulle gerne afhjælpe problemer med henkastet affald i området. Det sker ofte, at affald er blevet efterladt uden for porten ved kommunens genbrugspladser. Der er også problemer på rastepladser, hvor sommerhusgæster stiller bygningsaffald:

Genbrugspladsen i Gøttrup lukker samme dag, som den funklende nye plads i Fjerritslev lukker den første bil inden for. Pladsen i Moseby vil blive lukket, når den planlagte genbrugsplads i Pandrup står færdig. Jens Christian Golding venter, at det sker senest til efteråret 2014.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden