Svinkløv

Genopførelse af Svinkløv Badehotel i problemer

Lige nu er der ikke penge nok til at bygge et badehotel, som er i bedre kvalitet end det nedbrændte

Svinkløv Badehotel brændte ned til grunden. Nu mangler der penge til at genopføre det på den måde, som man ellers havde håbet på. Arkivfoto: Jan Pedersen

Svinkløv Badehotel brændte ned til grunden. Nu mangler der penge til at genopføre det på den måde, som man ellers havde håbet på. Arkivfoto: Jan Pedersen

SVINKLØV:- Situationen er ikke dramatisk. Men vi er ude med hatten i hånden et par steder.

Steen Royberg, bestyrelsesformand for Fonden bag Svinkløv Badehotel, lægger ikke skjul på, at der lige nu ikke er penge nok til at bygge et nyt Svinkløv Badehotel, der skal være af højere kvalitet end det gamle og nedbrændte.

Skærpet brandsikring

Det er fondsbestyrelsens ønske, at det ny hotel skal skal have et ekstra twist.

- Eksempelvis vil vi gerne have badeværelse til alle værelser. Der er handicap-krav, som ikke eksisterede, da det gamle hotel blev bygget i 1925. Der er skærpede brandsikringskrav. Underetagen, hvor der var køkken, var kun delvis udnyttet. Vi vil gerne kunne bruge det hele. Og så er der også ønsker fra forpagterne Kenneth og Louise Hansen, fortæller Steen Royberg og tilføjer, at bestyrelsen også gerne vil energi-optimere det ny hotel, som skal opføres som et træhus. Det vil give en ekstra udgift på den korte bane, men en gevinst på den lange.

Økonomisk gab

- Når vi lægger det hele sammen og fratrækker forsikringssummen, er det et økonomisk gab, siger Steen Royberg og tilføjer, at han og bestyrelsen ved hvor stort det økonomiske gab er. Men han ønsker ikke at fortælle hvor stort beløbet er.

Flere fonde er blevet kontaktet med henblik på at få skaffet penge til det ny badehotel.

- Vi havde nok forventet en noget større opbakning fra fondene. Det har været sværere, end vi troede. Der er selvfølgelig også den mulighed at låne penge. Men vi er så konservative, at vi vil være helt sikre på, at vi er i stand til at betale pengene tilbage, siger bestyrelsesformanden.

- Vi skal nok få nyt badehotel

- Men vi skal nok få et nyt badehotel, som efter planen skal åbne mellem påske og pinse i 2019. Men lige nu står vi midt i et vadested, siger Steen Royberg.

Han erkender at bestyrelsen lige nu er en smule presset, men vil bruge sommeren på at undersøge finansieringsmulighederne.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.