Gode tilbud og gule ærter

Vinterudsalget indledt i Fjerritslev

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Folk valfartede til byen da udsalget startede i Fjerritslev. Hos Klærmann på Vestergade var der nærmest feststemning.

- Det er lidt af en festdag for os, når udsalget starter. Der er jo mange, der kommer langvejsfra, som så mødes her i byen og får sig en snak, og det skaber en rigtig god stemning, siger Else Hegelund, der har travlt med at vejlede kunderne, når det gælder skjorter, bukser og jakker.

- Vi har altid travlt på denne dag, men om det skyldes, at vi ikke sparer på spisebilletterne til gule ærter, ved jeg ikke, griner Else Hegelund, der har oplevet 42 januarudsalg bag disken hos Klærmann.

I forbindelse med køb af varer i handelstandsforeningens butikker, kunne man få en gratis billet til en portion gule ærter i Bryggerkælderen eller på Hanen, hvilket mange benyttede sig af.

- Det er jo efterhånden en gammel tradition, at handelsstandsforeningen giver en portion gule ærter. Og det er der rigtig mange af vores kunder, der glade for, siger Else Hegelund.

Sidste år blev der serveret cirka 1500 portioner af den lune vintermad.

- I år blev det lidt lavere, nemlig 1200 portioner. Men jeg synes, det er ganske tilfredsstillende, siger Mogens Bislev fra Slagter Kokken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.