Støvring

Godt grin med rumpen i vejret

Iørefaldende og hæsblæsende lokal-revy har taget form

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Muntre pensionister i sving, fra venstre Kenneth Hougaard, Michael Præst, Vibeke Bundgaard, Tasja Juul, Bente Frølund, Ane Bastbjerg og Leif Bach.

STØVRING:To gange om ugen i tre måneder har de grinet og sunget, prøvet kostumer og moret sig, de frivillige aktører på og bag scenen i Stubhus Revyen.

Nu er truppen næsten klar til årets præsentation af Stubhus Revyen.

Der er generalprøve onsdag, premiere og VIP-aften torsdag, almindelig forestilling fredag, spisning og dans lørdag og endelig en sidste eftermiddagsforestilling med tilhørende kaffe og kage søndag 8. marts.

Det er 12 år i træk, den lokale revyfolk er klar til at underholde med sketchs og skønsang, plat og pjat med et stænk af alvor og ansvar.

Billetter kan købes i Stubhuset eller på billetnet. Der er plads til, at 1250 kan overvære forestillingen i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.