Grandprixfans på autografjagt

Butikscenter emmede af grandprixstemning, da deltagerne stillede op til fanfotos og gav autografer

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Med store runde øjne betragter Fillippa Lentini From på seks år den horde af mennesker, der denne lørdag eftermiddag er på jagt efter det samme, som hun:

En autograf fra hver af deltagerne i Melodi Grand Prix 2015.

Lidt nervøst skeler hun op til sin mor, Charlotte Lentini From, der følger med langs det indhegnede område. Sammen med sin storesøster, Emmely og mor skal hun i aften se showet i Gigantium. Men lige nu er idolerne inden for rækkevidde - lige her, i Friis i Aalborg, hvor shoppingcentret i en kort periode er trukket i glitrende grandprixtøj.

Ægte fans på jagt

- Vi tror, det er Tina og René, der vinder, siger ni-årige Emmely Lentini From og smiler, mens søstrene i selskab med veninden Freja Glelwley rykker stadig tættere på duoen.

- Hej, smiler Tina Stachowiak og taler til pigerne.

Fra sidelinjen betragter Charlotte Lentini From optrinnet med et stolt smil. Hun og hendes veninder og deres børn er alle kommet til Aalborg for at overvære Melodi Grand Prix 2015.

Vi ses snart igen

Det er ikke blot en pludselig indskydelse, der ligger bag beslutningen om at rejse fra København til Aalborg.

- Vi har været med i seks år, siger Charlotte Lentini From og fortæller, hvordan hun og hendes veninde lige fra allerførste gang for seks år siden havde deres ældste døtre med.

- Så lå de og sov hen over stolene, ler veninden Janne Buch-Larsen, som sammen med sin datter, Sophia Røse Burmeister, var de første til at få autografer fra deltagerne. De mange bunker med glade smileys og søde hilsner bliver holdt forsigtigt. De skal med hjem til det stadigt voksende samling af erindringer om en barndom i grandprix’ets tegn.

I grandprixbutikken er Emmely, Fillippa og Freja ved at nærme sig vejs ende. Julie Bjerre går på knæ ved siden af Fillippa Lentini From til et fanfoto og smiler charmerende til kameraet.

Pigerne smiler stort. Det var fantastisk at møde idolerne.

I aften skal de ses igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden