Grill og kiosk åbner igen

Nye lejere genåbner grill og kiosk ved benzintanken i Øsløs

De nye lejere af grill og kiosk på Vejlernes tankstation ved Øsløs: Anuwat Injaroen (t.v.), Nooban Topstad og Gunnar Topsted.Foto: Ole Iversen <i>Ole Iversen</i>

De nye lejere af grill og kiosk på Vejlernes tankstation ved Øsløs: Anuwat Injaroen (t.v.), Nooban Topstad og Gunnar Topsted.Foto: Ole Iversen Ole Iversen

ØSLØS:Et ægtepar fra Øsløs har sammen med en kok fra Viborg lejet bygningerne ved benzintanken i Øsløs og 27. april genåbnes både kiosk og grill.

Ægteparret Nooban og Gunnar Topsted fra Øsløs, der sammen med kokken Anuwat Injaroen fra Viborg genåbner stedet St. Bededag.

- Det var lidt en tilfældighed, at vi fik øje på tanken. Vi har haft nogle møder med ejerne og set omsætningstallene, og de var over det, vi havde regnet med, siger Gunnar Topsted, der ikke bliver fast mand på tanken.

Den tidligere indkøbschef gennem 30 år, blandt andet hos Fjord Line og Masterferries og forpagter af butikken med tax-free i Aalborg Lufthavn i en årrække, vil fortsat arbejde i Norge.

Han forklarer, at optællinger af trafikken viser, at 9000 biler passerer forbi hver dag og hvis en procent holder ind, så vil det være fint.

Hustruen Nooban Topstad skal være en stor del af tiden på grillen, men fortsætter deltids som sosu-hjælper.

Det bliver Anuwat Injaroen, der sammen med en ansat og en stribe ungarbejdere, bliver den faste stab på grillen og i kiosken, hvor der også bliver et område med automater og salg af Danske Spil.

Selve tankstationen bliver fortsat drevet af “Go-On".

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.