Gummiged genbrugt til Dayz-kup

Præcis samme gummiged blev i november anvendt som rambuk i Aalestrup

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

RØNBJERG:Den må da vist efterhånden være lettere ramponeret - den gummiged, som natten til onsdag blev brugt som rambuk i forbindelse med det spektakulære hæveautomat-kup hos feriecentret Dayz i Rønbjerg.

Ved nærmere eftersyn viser det sig nemlig, at gummigeden er præcis den samme, som sidst i november drønede ind i Nordea-filialen i Vestergade i Aalestrup. Også ved den lejlighed med en uautoriseret chauffør i førerhuset.

Gummigeden fører i det daglige en forholdsvis anonym tilværelse på jordhotellet på Toftegårdsvej i Aalestrup.

Det var her, den blev stjålet forud for Nordea-kuppet i Aalestrup i efteråret - og det var også her, tyvene indfandt sig, da de skulle bruge en rambuk til kuppet i Rønbjerg.

På den baggrund er vagthavende hos Himmerlands Politi i Hobro heller ikke helt afvisende over for den teori, at det muligvis kan være samme gerningsmænd, der står bag begge rambuk-kup i det vesthimmerlandske.

I øvrigt er politiet stærkt interesseret i at høre fra vidner, som i timerne omkring Dayz-kuppet - d.v.s. ved 3-tiden natten til onsdag - har bemærket en hvid Opel Zafira med en efterspændt maskintrailer i nærheden af Rønbjerg.

Mindst ét vidne har i hvert fald bemærket den hvide Opel Zafira på Viborgvej nær gerningsstedet, og det kunne derfor meget vel have været dette køretøj, der har været brugt til borttransporten af den stjålne hæveautomat, antyder politiet.

Til gengæld er den observerede maskintrailer ikke stor nok til at kunne transportere en gummiged hele vejen fra Aalestrup til Rønbjerg.

Denne strækning formodes gummigeden - indtil videre - at have tilbagelagt ved egen kraft.

På den baggrund er Himmerlands Politi selvsagt også interesseret i at høre fra eventuelle vidner, der - uden for almindelig arbejdstid - har set noget til en vildfaren gummiged på landevejene mellem Aalestrup og Rønbjerg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.