Handelsstand skaber julemagi

Kælkebakke og underholdning med Bubber er blandt de tiltag, som skal få flere til at julehandle på Mors

En mobil kælkebakke skal bidrage til at skabe julestemning i gågaden.   Foto: PR

En mobil kælkebakke skal bidrage til at skabe julestemning i gågaden. Foto: PR

NYKØBING:Selvom sneen måske ikke er faldet, bliver der alligevel mulighed for en kælketur midt i Nykøbings gågade. Her stiller Morsø Handelsstandsforening en kæmpe mobil kælkebakke op i midten af december. Bakken er sammen med bankospil, julehjerter i jern og to musikarrangementer med underholdning af Bubber og Lis og Per blandt handelsstandens nye tiltag op mod jul.

- Vi skruer op for aktivitetsniveauet. Det skal være vildere og vildere i forhold til vores nabobyer, siger Michael Hansen, formand for Morsø Handelsstandsstandsforening.

Alle fredage, lørdage og søndage i december har handelsstanden aktiviteter klar. 1. december tændes juletræet på Kirketorvet af julemanden og øens borgmester.

- Vi vil gerne have flere til at gøre deres julegaveindkøb her på Mors. Og vi vil gerne have flere aktiviteter end by night koncerterne og Halloween. Det er tanken, at det skal blive en tradition, siger Michael Hansen.

- Folk skal komme her, fordi der sker noget og på grund af de gode tilbud. Samtidig vil vi gerne give folk en hyggelig oplevelse, som de ikke får ved at handle på nettet, tilføjer han.

Morsø Handelsstandsforening har budgetteret med 100.000 kr. til juleaktiviteterne. Samtidig forventer de indtægter fra juletræssalg i gågaden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.