Helberg og Heile klar til at fusionere

Nyt univers fuld af store boligoplevelser på 1200 kvadratmeter

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Helberg & Heile fusionerer og skaber sammen et nyt univers fuld af store boligoplevelser, fortæller de to lokale virksomheder i en pressemeddelelse.

Helberg Design har gennem længere tid ønsket at skabe synlighed omkring sit indretningskoncept, og samtidig skabe et univers, hvor kunderne kan opleve forretningens anderledes designting i et stort, bredt møbelsortiment.

På den måde er det lettere at synliggøre for kunden, hvordan lækre, personlige hjem ser ud og ikke mindst at hjælpe hver enkelt indretningskunde endnu mere professionelt med skræddersyede løsninger.

Heile har på samme tid ønsket at udvide deres møbelbutik og etablere et samarbejde med en

indretningsarkitekt, der har sin daglige gang i butikken.

De to virksomheder er derfor et perfekt match og går nu sammen om at skabe landsdelens største og mest spændende bolig- og indretningsunivers, skriver de i en pressemeddelelse.

Designbevidste kunder

Både folkene bag Heile og Susanne Helberg fra Helberg Design ser fusionen som startskuddet på et drømmeunivers for alle landsdelens designfreaks.

Heile er kendt for gennem 120 år at have valgt det bedste indenfor designmøbler fra danske og internationale møbelbrands, og Helberg Design er kendt som stedet med

de anderledes ting og den meget personlige indretningshjælp.

Fusionen kombinerer det bedste fra Heile og Helberg, og resultatet bliver en ganske særlig oplevelse for kunderne, der bliver inviteret indenfor i et sandt mekka af lækre designmøbler og specielt udvalgt

interiørtilbehør. Og hvis man føler sig en smule på udebane og er i tvivl om, hvad der er det rigtige at vælge til sit drømmehjem, så har man en unik mulighed for at søge råd, vejledning og inspiration hos

indretningsarkitekten.

Dobbelt så stort

Heile udvider sit areal med 675m2, så butikken samlet set kommer op på 1200m2, og Helberg Design flytter ind i det nye boligoplevelsesunivers som ”shop in shop” med en professionel indretningsarkitekt.

- Det visuelle univers, som Helberg Design igennem årene er blevet kendt for, bliver nu en integreret del af Heile Møbler, og i fællesskab skaber vi dermed en helt ny måde at se og opleve møbler, indretning og design på, fortæller Susanne Helberg.

Kirkepladsen bliver til showroom AT HOME.

Helberg Design på Kirkepladsen bliver endevendt og lavet som et hjem, hvor indretningsarkitekt Susanne Helberg indretter butikken, som om det var et privat hjem. Det er et koncept, som er kendt fra de store metropoler rundtom i verden, blandt andet The Apartment i København. Konceptet er, at kunden får mulighed for at få en totaloplevelse af et spændende hjem og samtidig har mulighed for at købe de ting, som nøje er

udvalgt til AT HOME by HELBERG.

AT HOME by HELBERG vil blive brugt til events og aktiviteter lavet af Susanne Helberg. I det daglige vil Susanne Helberg være at finde i den nye shop in shop i Heile.

Ombygningsudsalg

For at gøre plads til AT HOME by HELBERG holder Helberg Design ombygningsudsalg de næste uger med rabat på alt i butikken.

Gavekort kan fremover bruges i Helberg Designs shop in shop i Heile, ligesom alt garanti også klares fra den nye adresse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.