Gourmet-makkere springer ud i nyt nordjysk eventyr

Gourmet-makkere vil lave enestående bagværk og fremragende kaffe til Hjørring

Makkerparret Anders Johst( t.h.) og Tobias Nilsson åbner "Først til Mølle" på Bispetorvet. Og det er egentlig lidt vildt, at makkerparret nu bekymrer sig om at tjene penge på kaffe og bagværk i et lokale ved siden af Føtex i Hjørring. For deres afsæt er gourmetmad, og det var på den to-stjernede Michelin-restaurant Kong Hans Kælder i København, de i 2014 arbejdede sammen og derved mødte hinanden.  <i>Foto: Bente Poder</i>

Makkerparret Anders Johst( t.h.) og Tobias Nilsson åbner "Først til Mølle" på Bispetorvet. Og det er egentlig lidt vildt, at makkerparret nu bekymrer sig om at tjene penge på kaffe og bagværk i et lokale ved siden af Føtex i Hjørring. For deres afsæt er gourmetmad, og det var på den to-stjernede Michelin-restaurant Kong Hans Kælder i København, de i 2014 arbejdede sammen og derved mødte hinanden.  Foto: Bente Poder

HJØRRING:Et bemærkelsesværdigt initiativ er på vej til at fylde de tomme lokaler på adressen Bispetorv 36 i Hjørring.

Navnet er "Først til Mølle", dørene slås op til påske - og målet er at lave...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.

Forsiden