Sådan får du havudsigt i Nordjylland - uden hjælp fra din rige onkel

Boligmedie har fundet et par eksempler fra Nr. Lyngby og Lendrup

sommerhus <i>sommerhus</i>

sommerhus sommerhus

NORDJYLLAND:Havudsigt er i høj kurs, men et par steder i Nordjylland kan man få sommerhus med udsigt fra første parket uden hjælp fra Lotto-millioner eller rige onkler.

- Langs de danske kyster er der nemlig flere ferieboliger til salg i øjeblikket, som med priser mellem 800.000 kroner og 1,3 millioner, er de billigste på markedet med den eftertragtede beliggenhed, skriver boligmediet boliga.dk, der har et par eksempler fra det nordjyske.

I Nr. Lyngby - tæt på Løkken - kan du eksempelvis få et knapt 40 kvadratmeter stort sommerhus til 1.295.000 kroner.

Har man hukommelsen intakt, så vil man vide, at der gennem tiderne har været en del kysterosion på de kanter - men der er på det seneste blevet kystsikret med pil i Nr. Lyngby - og på ejendomsmæglerens hjemmeside kan man se en video om kystsikringen, hvilket nok kan give lidt ro i maven, inden man eventuelt punger ud.

Boliga.dk nævner også et sommerhus et andet sted i Nordjylland - i Lendrup - som koster 845.000 kroner.

- Du skal ikke gå mange meter fra din feriebolig, før du får våde fødder, hvis du køber sommerhuset ved Lendrup Strand i Nordjylland. Det 52 kvadratmeter store fritidshus, som ligger på en lejet grund i et sommerhusområde, er nemlig placeret i første række til vandet – og så er det med udbudsprisen på 845.000 kroner det billigste på markedet sådan en beliggenhed, skriver boliga.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.