Madanmelder blæst bagover: Her er en af Nordjyllands bedste restauranter

En gammel kending er tilbage ved gryderne på kendt toprestaurant. Og han har husket tryllestaven

Kammuslingen er skåret ud som en rose. Det vækker mindelser om en køkkenæstetik fra 1980'erne. Men det giver så meget mening, når muslingen labber saucen i sig. <i>Foto: Bo Lehm</i>

Kammuslingen er skåret ud som en rose. Det vækker mindelser om en køkkenæstetik fra 1980'erne. Men det giver så meget mening, når muslingen labber saucen i sig. Foto: Bo Lehm

Alene det at kigge ud af bilens vinduer er sådan set køreturen værd.

Når man drejer fra hovedvejen og slår ind på de sidste kilometer, er det som at komme til en anden verden. Her er der magi i luften. På de her kanter...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.