Nordjysk bryghus fik stjålet sin varevogn

Opdateret kl. 20.50: Vognen er fundet igen

 <i>Arkivfoto: Martél Andersen</i>

Arkivfoto: Martél Andersen

VRÅ:Vrå Bryghus & Bryggeri har haft masser at glæde sig over på det seneste: Ved Nordic Brew Festival rendte man for nylig med 1. pladsen som årets Publikums Favorit, og i weekenden leverede man jubilæumsøl, da højskolen i Vrå rundede de 150 år - men nu er der kommet malurt i bægeret.

 <i>Foto: Vrå Bryghus</i>

Foto: Vrå Bryghus

- Vores firmabil er forsvundet fra Vrå Bryghus i mellem kl. 17.30 søndag og 7.00 mandag. Vil I alle være behjælpelig med at lede efter den?, skriver bryghuset mandag på dets facebookside.

Varebilen har registreringsnummer DJ 33 627, og ser man den, opfordres man til at kontakte enten bryghus eller politiet via 114.

Et lille lyspunkt i hele affæren er der dog: Af kommentarsporet fremgår det således, at der ikke var øl i vognen, da den blev stjålet.

 <i>Foto: Vrå Bryghus</i>

Foto: Vrå Bryghus

Senere mandag har bryghuset oplyst på sin facebook-side, at bilen er fundet igen:

- Den blev observeret på en offentlig parkeringsplads i Skanderborg, Vi blev kontaktet cirka 2 timer efter, at vi havde anmeldt tyveriet. Politiet har nu sikret spor fra bilen herunder DNA, og bilen er på vej tilbage til os. Vi kan ikke en gang med ord beskrive, hvor meget jeres hjælp her på Facebook har haft betydning for os. Den hjælp har været uvurderligt. Vi er en lille virksomhed som er meget afhængig af vores varebil. Endnu en gang TAK for hjælpen. Også til de medier, der har hjulpet med at dele opslaget, skriver bryghuset.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.