OVERBLIK: Kommer der markeder og sportscups denne sommer?

Forsamlingsforbud og omfattende indrejserestriktioner gør det besværligt at afvikle markeder og sportscups i Vendsyssel denne sommer. Få et overblik over hvad der er - og ikke er - aflyst her

Selvom vejret kan blive glimrende denne sommer, er det ikke en garanti for, at cups og markeder holdes i Vendsyssel. Arkivfoto: Henrik Louis

Selvom vejret kan blive glimrende denne sommer, er det ikke en garanti for, at cups og markeder holdes i Vendsyssel. Arkivfoto: Henrik Louis

VENDSYSSEL:Nogle steder kan du få - andre steder må du gå.

Sådan tager landskabet for markeder og sportscups sig ud i Vendsyssel anno sommeren og efteråret 2021.

De stadigt omfattende coronarestriktioner besværliggør afviklingen af større arrangementer - uanset om de centrerer sig omkring fodbold, håndbold eller kræmmermarkeder og øltelte.

En ekspertgruppe nedsat af regeringen har tidligere formuleret en række anbefalinger vedrørende større arrangementer i løbet af sommeren. Intet politisk er endnu vedtaget, men anbefalingerne indeholder ikke mange gode argumenter for at afvikle aktiviteter med mange gæster i løbet af sommeren.

Særligt overnatning og bespisning har vist sig som store udfordringer for arrangørerne af arrangementerne. Derudover tegner de nuværende rejserestriktioner ikke lovende for de mange sportscups, som traditionelt tiltrækker mange udenlandske hold og spillere.

Det har givet stof til eftertanke for diverse sportscups og markeder i Vendsyssel - og enkelte af dem har allerede truffet en tung beslutning om at måtte aflyse årets arrangement.

Andre klamrer sig dog stadig til håbet om at kunne afvikle i år, mens andre igen allerede har sat sig for at gennemføre - og så tilpasse arrangementet efter omstændighederne.

Du kan få et overblik over afviklingen af disse omtalte sportscups og markeder i Vendsyssel nedenfor.

Grafik:
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden