Skagen og Lønstrup i top 3: Her er de dyreste million-villaer til salg i yderkommunerne

Det er billigere end de mest attraktive adresser i hovedstaden, men du skal alligevel til lommerne ...

Foto: EDC

Foto: EDC

Ejendomme i yderkommuner kan også være med, når det gælder store cifre på salgsskiltene.

Ikke mindst når gælder Frederikshavn og Hjørring kommuner, hvor der lige nu er dyre ejendomme til salg i henholdsvis Skagen og Lønstrup.

Det viser en dugfrisk opgørelse fra sitet Boliga.dk, der dog påpeger, at landets allerdyreste boliger handles til op mod 100 millioner kroner - og på disse kanter koster de mest værdifulde mursten trods alt mindre end en femtedel af den sum ...

Ikke overraskende topper Skagen listen med denne ejendom på Søren Skomagers Vej 11 til 17 millioner kroner - her får du næsten 350 kvadratmeter bolig i første klitrække til strand og klitter.

SE BOLIGEN HER

På tredjepladsen skal vi til Lønstrup, hvor man skal hoste op med 15,5 millioner for denne villa på adressen Sønderklit - luksushjemmet på 180 kvadratmeter har blandt andet en vinkælder, opvarmet pool og jacuzzi - også her er der selvfølgelig udsigt til havet:

SE BOLIGEN HER

Du kan se hele oversigten HER

Kun en med fra hver kommune

Boliga.dk har fundet de ti dyreste villaer, der lige til salg i disse kommuner: Bornholm, Brønderslev, Frederikshavn, Faaborg-Midtfyn, Guldborgsund, Hjørring, Jammerbugt, Langeland, Lolland, Læsø, Morsø, Norddjurs, Odsherred, Samsø, Skive, Slagelse, Struer, Svendborg, Sønderborg, Thisted, Tønder, Vesthimmerland, Vordingborg, Ærø og Aabenraa. Der er kun medtaget én villa - den dyreste - fra hver kommune.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Musikkens Hus bekræfter historisk milliontab – direktør udskyder orlov
Luk