Syng med på revyernes kendte viser

Brunch og syng med på Vendsyssel Teater to søndage

Henrik "Baloo" Andersen, Pernille Sørensen og Ole Albrechtsen er klar til at underholde med populære viser, røverhistorier og anekdoter fra den danske revyskat. Foto: Bente Poder

Henrik "Baloo" Andersen, Pernille Sørensen og Ole Albrechtsen er klar til at underholde med populære viser, røverhistorier og anekdoter fra den danske revyskat. Foto: Bente Poder

HJØRRING:Revydirektør og kapelmester Henrik "Baloo" Andersen, skuespiller Pernille Sørensen og guitarist Ole Albrechtsen havde stor succes med deres udsolgte kabaret på Vendsyssel Teater i slutningen af juli og august. Nu indbyder de publikum til endnu en musikalsk opmuntring i en ellers arrangementsfattig coronatid.

20. og 27. september indbyder de til formiddagsbrunch og revy Sing-a-long i samarbejde med Teatercafeen Hos Uffe. Det musikalske trekløver krydrer sangene med røverhistorier og anekdoter fra revyernes historie.

Ophavskvinden er skuespiller Pernille Sørensen. Hun har en særlig teatermæssig baggrund. Ikke kun som medvirkende i Hjørring Revyen, men også som tilknyttet Riddersalen på Frederiksberg.

Pernille Sørensen har fået ideen til Sing-a-long brunchen på Vendsyssel Teater sammen med hendes musikalske legekammerater  Henrik "Baloo" Andersen og Ole Albrechtsen.

Pernille Sørensen har fået ideen til Sing-a-long brunchen på Vendsyssel Teater sammen med hendes musikalske legekammerater Henrik "Baloo" Andersen og Ole Albrechtsen.

- Jeg har derfor stået på samme scene som Liva Weel. Revyens tekster rører mig. Jeg har faktisk besluttet, at man skal synge Ib Schønbergs Mariehønesang til min begravelse, siger Pernille Sørensen.

Hvis man nu ikke kan huske alle verselinjer fra "I dit korte liv", "Kys hinanden", "Man binder os på mund og hånd" eller hvad de nu hedder, så fortvivl ej! Der medfølger sanghæfter med alle tekster. Der spises i cafeen og synges i teatrets musiksal af hensyn til coronaafstand.

Henrik "Baloo" Andersen lover nye arrangementer til de kendte toner, hvor også guitarist Ole Albrehchtens mange guitarer kommer til deres ret.

- Gode revyviser betyder også noget for folk i dag og mange kender dem jo eller har hørt dem i radioen. Vi tager måske også nogle af vore egne sange med, selv om de jo ikke har nået sing-a-long status, siger Pernille Sørensen.

Arrangementerne støttes af en coronapulje under Slots- og Kulturstyrelsen til mindre arrangementer. Billetter bestilles Hos Uffe.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.