Hobro glade for Antipas’ x-factor

Sommerindkøbet fra Brøndby viste sig atter at være alle pengene værd

Thomas Jasper
Martin Thomsen kom også selv på tavlen mod FC Vestsjælland. Foto: Lars Pauli
Fodbold 1. september 2014 22:05 - Opdateret 1. september 2014 22:30

HOBRO: Quincy Antipas var den dyreste spiller i Hobros historie, da han i sommers blev købt i Brøndby, men indtil nu har offensivspilleren vist sig at være hver en øre værd.

Således også mandag aften, hvor Antipas stod for 1-0-målet i 3-1-sejren over FC Vestsjælland efter en periode, hvor gæsterne ellers havde haft flere store muligheder for at bringe sig i front på DS Arena.

- Han er en super spiller, som har den x-factor, vi måske har manglet tidligere. Når man krydrer den med vores gode defensiv, ser det rigtig fornuftigt ud, siger Martin Thomsen.

Den solide defensiv måtte dog mandag indkassere sæsonens første mål i åbent spil, da Rasmus Festersen med otte minutter tilbage fik reduceret til 1-2. Minuttet efter fik Martin Thomsen dog selv lukket kampen med et sjældent mål med højre ben.

- Jeg nåede lige at blive lidt nervøs for, at vi skulle igennem en spændende afslutning, så det var godt, at mit højre ben hørte efter. Det var rart at få lukket, så vi kunne få lidt ro på, siger Martin Thomsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...