Sport

Hobro vandt straffedrama

Alexander Nybo storspillede i målet i DBU Pokalen mod Vejle

Vejles Charles De Souza i duel med Hobros Christoffer Østergaard i pokalkampen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

Vejles Charles De Souza i duel med Hobros Christoffer Østergaard i pokalkampen. Foto: Claus Fisker/Scanpix

VEJLE:Hobro er videre til næste runde i DBU Pokalen, men det holdt hårdt onsdag aften mod Vejle fra den næstbedste række. Efter 120 målløse minutter vandt Jonas Dals tropper straffesparkskonkurrencen 3-2.

Gökcan Kaya, Thomas Hansen og til slut Kasper Povlsen scorede for Hobro, og så gjorde det ikke noget, at Morten Beck Andersen sparkede sit forsøg langt over. Vejle brændte nemlig tre af deres spark - det sidste på en flyvende debutant i skikkelse af målmand Alexander Nybo.

Hobro startede også opgøret bedst. Rune Hastrup tvang allerede i det 8. minut Vejle-keeper Morten Haastrup til en fin redning på et skud fra en lidt spids vinkel.

Selv om Hobro dominerede stort i de første 20 minutter, så var afslutningerne enten ikke skarpe nok, eller også kom der en Vejle-fod i vejen.

I stedet kom hjemmeholdet markant bedre med. I slutningen af halvlegen fik de et par store omstillingsmuligheder efter nogle dumme boldtab fra Hobro.

Tendensen fortsatte i anden halvleg, hvor Vejle var klart bedst. De var dog lige så ineffektive som Hobro på dagen, når ikke debutanten Alexander Nybo udførte de rene mirakler i målet. I det 62. minut var han i flere omgange redningsmanden, da bolden dansede på målstregen.

Fra starten af den forlængede spilletid var Hobro dog tilbage i teten. Gökcan Kaya blomstrede op, og der blev igen skabt chancer. Morten Beck brændte den største af dem alle i det 99. minut, men det var også en fin redning af Vejle-keeper Morten Haastrup.

Beck kunne altså heller ikke score i straffesparkskonkurrencen, men det er glemt nu. Hobro er videre til næste runde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst