Høge tabte i overtid

Intens kamp mod Gentofte stars endte i et 3-2 nederlag efter 2-2 i ordinær spilletid

Colin Vock scorede et af Frederikhavns to mål. Arkivfoto

Colin Vock scorede et af Frederikhavns to mål. Arkivfoto

GENTOFTE:Det blev lige nøjagtig så svær en opgave som forudset, da Frederikshavn White Hawks tophold fredag aften besøgte Gentofte Stars i ishockeyens Metalliga.

Nordjyderne måtte nemlig kæmpe hårdt for i første omgang uafgjort i den ordinære spilletid, og det endte da også med nederlag på 3-2.

Første periode blev spillet i højt tempo med få spilstop, men også med få chancer til begge hold, ligesom det også blot blev til en udvisning til hvert hold.

En udvisning for hooking til nordjydernes Robin Bergman efter et par minutters spil i anden periode blev dyr. For mens han sad i straffeboksen bragte Gentofte sig på 1-0. Cody Kunyk scorede på oplæg fra Lauri Karmeniemi.

Godt fire minutter senere var det de samme to spillere, der sørgede for en Gentofte føring på 2-0 - denne gang dog i fem mod fem.

De hvide høge havde et enkelt skud på overliggeren i anden periode, men det var generelt Gentofteholdet, der havde mest fart i skøjterne i en intens periode.

Det var dog nordjyderne, der kom bedst ud til tredje periode, og nordjydernes målræv Colin Vock sørgede fem minutter inde i perioden for en reducering, da han med Tim Kunes og Steffen Klarskov som assistenter fik bugseret pucken i Gentoftemålet.

Det lykkedes da også for nordjyderne at få udlignet, netop da en Gentofte udvisning udløb.

Marcus Olsson satte pucken i nettet på en frispilning fra Niclas Edman, og det betød forlænget spilletid.

Her startede høgene først en mand i undertal, og med yderligere en udvisning var de en overgang i to mands undertal. Det overlevede de, men måtte kort efter se Matus Rais score kampens afgørende mål, så Frederikshavnerne må nøjes med at få et enkelt point med hjem fra udflugten til hovedstaden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.