Højskole slår dørene op

Rundvisning på Nordjyllands Idrætshøjskole

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:På Højskolernes Dag i dag åbner landets højskoler dørene for alle, der har lyst til at opleve højskolelivet. Der inviteres på mad, rundvisning og man får mulighed for at mærke stemningen. Også Nordjyllands Idrætshøjskole (NIH) i Brønderslev inviterer indenfor.

Hvert år tager op mod 10.000 unge fire-seks måneder på en af landets højskoler, mens 35.000 voksne, seniorer, familier m.v. vælger et uge-kursus. Besøg en højskole på Højskolernes Dag og få et indblik i højskolelivet, og hvorfor så mange vælger at tage på højskole. Man kan f.eks. deltage i undervisning, spise med til frokosten og fornemme stemningen ved en rundvisning. Tilmelding kan ske direkte på NIH’s hjemmeside på www.nih.dk.

- Dørene åbnes klokken 13, hvorefter vi står klar til at vise interesserede rundt og tage en snak med deltagere om højskolelivet på Nordjyllands Idrætshøjskole. Rundvisningerne vil primært foregå af nuværende elever, der vil vise rundt og fortælle om deres hverdag. Efterfølgende vil der være lidt let mad, samt en snak omkring skema, fag, rejser og alt det andet NIH kan tilbyde.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden