Hurups fremtid i fokus

Godt 40 butiksejere, foreningsfolk og andre brugte nogle timer på at tænke flere år frem

Både butiksejere, personale, foreningsfolk og andre deltog i debatmødet om, hvordan man bedst skaber vækst og omsætning i Hurup i årene frem. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Både butiksejere, personale, foreningsfolk og andre deltog i debatmødet om, hvordan man bedst skaber vækst og omsætning i Hurup i årene frem. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

HURUP:Idrætsforeningerne i Hurup vil meget gerne være med, når der skal gøres en indsats for at sikre vækst, trivsel og omsætning i Hurup i fremtiden. Det er en af konklusionerne efter et debatmøde, som Hurup Handelsstandsforening var vært for lørdag eftermiddag og aften.

Foreningen havde inviteret fremtidsforsker Jesper Bo Jensen til at komme og holde et oplæg om, hvor udfordringerne ligger for Hurups handelsliv i de næste 20 år. Samtidig havde butiksejerne valgt også at invitere butikspersonale samt folk fra byens idrætsforeninger og repræsentanter fra banker og revisorer med til mødet for at få en bred debat.

Godt 40 mødte frem til arrangementet, hvor der var sat tid af til i grupper at diskutere det oplæg, som Jesper Bo Jensen kom med.

- Det gik rigtig godt, og alle var meget engagerede, fortæller Henrik Baun, formand for Hurup Handelsstandsforening. Han fortsætter:
- Et af de budskaber, som alle grupper kom med, var, at der skal knyttes stærkere bånd mellem de forretningsdrivende og foreningerne og byens erhverv og industri. Det var faktisk et ønske fra idrætsforeningerne, der godt kan se, at det ikke kun handler om at vinde fodboldkampen. Foreningerne er også en vigtig aktør i lokalsamfundet. Et godt foreningsliv har betydning for bosætningen og for, at der er liv i lokalsamfundet, og det giver samtidig også flere medlemmer til foreningen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.