Thisted

Hyggeligt marked i 30 år

Fredag går det løs, når der atter er marked på sportspladsen i Svankjær

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gunvor Jensen fra Hurup har pakket campingvognen med genbrug, nips og andre gode sager.

SVANKJÆR:Hver sommer siden 1988 har der været marked i Svankjær, og det er der såmænd igen denne weekend, hvor dørene bliver slået op fredag klokken 15. Dog blev der tyvstartet lidt torsdag aften, da der var bankospil med flotte præmier i det store telt.

Markedet er en succes, for i 1988 var der 13 kræmmere, nu er tallet oppe på godt 80.

- Jeg tror, at vi har fundet niveauet, sagde Else Veje, som har været med som frivillig de sidste 17-18 år. Det er langt tid, men ikke i sammenligning med Anders Nielsen, som har været frivillig i alle 30 år.

- Alle yder det, de kan. Det er jo hele byen, der står sammen om det, sagde Anders Nielsen.

- Ja børn, unge og ældre, supplerede Else Veje.

Anders Nielsen er ikke den eneste, der har været der i 30 år og lige tager en tørn til. Det gør Gunvor Jensen også. Hun er kræmmer, og Svankjær Marked er det eneste marked, hun tager til.

- Det er simpelthen så hyggeligt her, og her er en god stemning, sagde Gunvor Jensen, som sælger ud af blandt andet Tupperware, tøj og køkkensager.

Fredag slutter med en fest med levende musik. Lørdag er der havetraktortræk og fællesspisning om aftenen.

Overskuddet fra markedet går til boldklubben, beboerforeningen samt kroket- og petanqueklubben i Svankjær.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.