Idrætshaller skal renoveres

Der er midler til udbygning og renovering af blandt andet Idrætscenter Jammerbugt.Arkivfoto

Der er midler til udbygning og renovering af blandt andet Idrætscenter Jammerbugt.Arkivfoto

Flere haller og idrætscentre i Jammerbugt Kommune får nu tilført penge til forbedringer og udbygninger.

Midlerne går til Thorup Klim Hallen, Brovst Stadion, Idrætscenter Jammerbugt, Trekroner Landsbycenter, og ØAH Hallen. Desuden er der afsat 234.000 kr. til renovering af Nols Hallen, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Thorup Klim Hallen står over for en udbygning og renovering, som skal finansieres med midler fra Jammerbugt Kommune, tilskud fra fonde, egenfinansiering og medbyg. Arbejdet forventes at gå i gang til sommer.

Hallens bestyrelse satser på, at samtlige ti punkter finansieres inden for den økonomiske ramme på 2,8 mio. kr. De to mio. kroner kommer fra Jammerbugt Kommune, mens egenfinansiering og fonde udgør en halv mio. Endelig vil hallen selv stå for arbejde i forbindelse med renoveringen og tilbygningen for et beløb anslået til 300.000 kr.

Forbedringerne i Thorup Klim Hallen omfatter bl.a. et større motionsrum i stueplan uden trapper. To omklædningsrum til såvel brugere af motionsrum som diverse håndbold- og fodboldhold m.fl., når der er stævner i hallen - toiletforhold for alle brugergrupper inkl. handicappede.

Springgymnaster i gymnastikforeningen kan se frem til at få en nedsænket (måske to) trampolin. Samtidig kommer der et redskabsrum til redskaber som de forskellige grupper bruger.

Et multirum skal give hallen større alsidighed, der bliver plads til squashbane, klatrevæg og andre muligheder. Der kommer et nyt møderum på førstesalen til udvalgsmøder, taktikmøder og meget andet.

I budgettet for 2017 har kommunalbestyrelsen afsat en anlægsramme på 1,3 mio. kroner til renovering af haller samt lysanlæg på Brovst Stadion.

Disse midler er nu frigivet, og ud over knap 400.000 kr. til lysanlæg på Brovst Stadion, er der afgivet midler til fire øvrige steder i kommunen:

Energiscreening af Idrætscenter Jammerbugt 51.460 kr.

Udskiftning af halgulv i Trekroner Landsbycenter 316.000 kr.

Udskiftning af tag på ØAH Hallen 298.800 kr.

Renovering af omklædningsfaciliteter og mellemgange i Nols Hallen 234.000 kr. er reserveret.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.