Tyv nuppet: Skoene blev hans skæbne

Fodspor i jorden passede perfekt til de sko, en 22-årig mand havde på under indbrud i Farsø

Arkivfoto

Arkivfoto

FARSØ:En indbrudstyv blev natten til mandag nappet af en patrulje, der var i gang med at undersøge et indbrud på Center Ertebølle. Og det var skoene, der blev hans skæbne.

Et vindue på centeret var blevet brudt op, hvorfra gerningsmændene var gået ind i værkstedet ved siden af centeret. De brød en dør op i den anden ende af centeret for at komme væk derfra. I gruset kunne det tydeligt ses, at der havde været to biler. Derudover bragte undersøgelsen på gerningsstedet nemlig et tabt koben samt et fodaftryk for dagen - samt en beboer i området, der havde set en stor kassevogn og en mindre bil i området på tidspunktet for indbruddet.

Lidt efter kørte en bil forbi ude på vejen, der matchede det signalement, som beboeren havde givet, og patruljen kørte efter den og fik den standset. Om bord befandt sig en 22-årig bilist, der noget nervøst bedyrede, at han bare var ude at køre en aftentur. Nervøsiteten over betjentenes tilstedeværelse skyldtes blandt andet, at den 22-årige var frakendt kørekortet og også havde narkotika i blodet. Så han blev anholdt, og det viste sig, at skoaftrykket, man havde fundet, var en tro kopi af den 22-åriges skoaftryk. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud, kørsel i påvirket tilstand samt kørsel i frakendelsesperioden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.