Ingen slatne burgere til rock på Knivholt

Spisetid på Vægteren laver igen mad til Rock i Frederikshavn

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Der er genvalg til Spisetid på Vægteren i Frederikshavn, som igen i år skal levere både burgere og buffet til Rock i Frederikshavn, lørdag den 7. juni.

Koncertgæster går i højere grad end tidligere efter det gode måltid, derfor satser Rock i Frederikshavn igen i år på kvalitet frem for kvantitet.

Maden til Rock i Frederikshavn bliver sammensat ud fra samme tankesæt som musikken. Maden skal overraske, være af højeste kvalitet, imødekomme folks ønsker om traditioner og fornyelse. Burgeren skal på spisekortet og Festivalbuffeten skal begejstre.

Optimal oplevelse

- I valget af samarbejdspartner sidste år lagde vi især vægt på kvaliteten af maden – at den både er veltillavet og indbydende – og det levede Spisetid på Vægteren op til, fortæller Casper Høgsted fra Rock i Frederikshavn.

- Vi har derfor valgt at gentage succesen i år. Og hvis vi skal rose os selv, så er kombinationen med vores nye koncertplads, som vi introducerede i 2013, og madboder, borde og bænke opstillet mellem de to lader, med til at give vores gæster en optimal madoplevelse og en mere intim koncertoplevelse på Knivholt.

Kæmpe opgave

Sidste års Rock i Frederikshavn var ikke første gang at Spisetid på Vægteren leverede mad til mange gæster, men op til 5000 sultne gæster, kan give enhver kok lidt præstationsangst.

- Det er en kæmpe opgave med op til 5000 glade koncertgæster, som helt bliver sultne undervejs. Alene til Festivalbuffeten i Østre Lade regner vi med 500-700 gæster. Vi klarede det sidste år, og vi er klar igen i år, udtaler Karsten Andersen fra Spisetid på Vægteren.

- Vi fik super respons sidste år. Gæsterne var glade. Vi langer nemlig ikke slatne burgere over disken. Råvarerne er friske og håndværket er i orden”.

Som et nyt madtilbud tilbyder Rock i Frederikshavn i samarbejde med Bygma en forfest med Weber Grillbuffet og fri fadøl for kun 160,- kr. Forfesten afholdes på Dyreskuepladsen ved Knivholt kl. 11-13.

Årets program

Hotte navne som D-A-D, Runrig, Lukas Graham, Wafande og Panamah gæster Rock i Frederikshavn lørdag den 7. juni på Knivholt Hovedgård i Frederikshavn. Se hele programmet på www.rockifrederikshavn.dk
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.