Jönsson drømmer stadig om landsholdet

Svensk angriber kæmper for at finde topformen

Rasmus Jönsson har fortsat en drøm om en dag at komme tilbage på det svenske landshold. Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Rasmus Jönsson har fortsat en drøm om en dag at komme tilbage på det svenske landshold. Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

ALVOR:Lige nu kæmper svenske Rasmus Jönsson en hård kamp for at finde sit vante niveau på AaB’s træningslejr i Portugal.

I mellemtiden kan han tænke tilbage på dengang han gik for store penge fra moderklubben Helsingborg og til tyske Wolfsburg, og hvor det også var blevet til debut på det svenske landshold.

- Lige nu er det svært at tænke på den slags, men selvfølgelig drømmer jeg da stadig om at komme tilbage på landsholdet en dag. Det kræver selvfølgelig, at jeg vender tilbage til den spiller, jeg var dengang. Men landsholdet er noget at det største man kan opnå, og som sportsmand skal man altid gå efter det optimale. Så derfor vil jeg da meget gerne tilbage en dag, siger Rasmus Jönsson, der indtil nu har repræsenteret Sverige to gange.

Foreløbig har han fokus rette mod forårsdebuten med AaB på Brøndby Stadion 23. februar.

- Det ligner jo et spændende forår for klubben, og jeg håber bare, at jeg kan finde mit rigtige niveau frem, siger Rasmus Jönsson, der fortsat døjer med efterveerne af lyskeskade.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.