Jætterocken er skam ikke glemt

Suldrup er igen klar til Jættefesten

I 2014 blev Jætterock genoplivet med succes efter 13 års pause, da 2200 så og hørte Christopher, Burhan G og Carpark North.

 Arkivfoto: Sarah Würtz

I 2014 blev Jætterock genoplivet med succes efter 13 års pause, da 2200 så og hørte Christopher, Burhan G og Carpark North. Arkivfoto: Sarah Würtz

SULDRUP:Den med succes genoplivede Jætterock i Suldrup i fjor er skam langt fra gået i glemmebogen, selv om der ikke er nogen lige så stor udendørs koncert på Jættefestens program i år.

- Nej, nej, vi arbejder da på, at der skal være Jætterock igen næste år, siger Karsten Nielsen, formand for Jættefestkomiteen.

Men selv om der kun skal være decideret Jætterock hvert andet år, er der trods alt tænkt en del musik ind i årets fest, siger han og nævner blandt andet fredag aftens store satsning med ”beer party” i hallen, hvor Brothers Inc. spiller

- Og den aften tegner rigtig godt, for vi nærmer os 300 tilmeldte, oplyser formanden.

Fredag er der desuden musik i teltet på festpladsen, og det er der også lørdag aften, hvor lokale bands lægger ud og bliver afløst af Petrols.

Jættefesten begyndte onsdag aften med løb og banko og fortsætter torsdag med gåtur og cykelløb, mens der for anden gang bydes på Jættegolf fredag morgen - på udebane i Rold Skov Golfklub:

- Der har vi også en stor succes, for vi har været nødt til at lukke for tilmelding. Der har meldt sig 116 deltagere, og det er det, der kan være, siger Karsten Nielsen.

Traditionen tro byder Jættefesten også på blandt andet fodboldturnering, jættedyst, optog og kåring af Årets Jætte, som afslutter festlighederne søndag aften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden