Få en lur og kom i form i den gamle bank

Nyt hostel og crossfitcenter midt i Aabybro åbner til oktober

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nu kommer der atter liv i den gamle sparekassebygning, der ligger på hjørnet af Viaduktvej og Østergade centralt i Aabybro. Bygningen har stået tom i en kortere årrække, men det er slut nu. Efter planen skal der til oktober 2022 åbne et hostel og et crosfitcenter i lokalerne.

Den kommende tid skal bruges på at renovere bygningen, som DGI Huset Aabybro fredag formiddag indgik lejekontrakt med Tom Jakobsen, Ejendomsudvikling Nord, om.

Claus Nørgaard Poulsen, direktør for DGI Huset Aabybro glæder sig over, at det hele er faldet på plads.

- Vi har virkelig brug for det. Der er mange ophold som træningslejre og konferencer, som vi må sige nej til. Vi har nogle gange brugt efterskolen, når vi har haft behov for flere faciliteter. Det er ikke holdbart, og det er ærgerligt, at vi skal sige nej til arrangementer på grund af manglende faciliteter, sagde Claus Nørgaard Poulsen, inden der blev skrevet under på lejekontrakten.

Der skal være hostel på overetagen, og i stueplan skal der indrettes et 500 kvadratmeter stort crossfitcenter.

Der bliver 16 værelser i alt, og det giver plads til knap 100 overnattende, sagde Claus Nørgaard Poulsen, og fortsatte:

- Projektet passer til den udvikling, som Jammerbugt og i særdeleshed Aabybro er inde i.

Det er planen, at byens nye overnatningssted, skal have åbent hele året.

- Det bliver et projekt, der bliver godt for alle. Det er jo folk, der kommer og bruger penge her i byen, sagde Claus Nørgaard Poulsen, som har arbejdet med idéen siden 2018.

- Da Ejendomsudvikling Nord købte ejendommen begyndte vi at snakke om det, sagde Claus Nørgaard Poulsen.

Jens Jungersen, der er bestyrelsesformand, fortæller, at man har undersøgt markedet nøje. Der er langt til lignende muligheder.

- Det kommer til at skabe liv og arbejdspladser i byen, og så dur det altså ikke med tommebygninger, sagde Jens Jungersen, der glæder sig over, at man endelig kunne løfte sløret for planerne.

- Og så bliver det også et sted, hvor Tante Olga kan leje et værelse. Det giver et løft til hele Aabybro, og det stadfæster, at DGI er et fyrtårn, sagde Jens Jungersen.

Det crossfitcenter, der etableres i stueplan, bliver for alle, der kan lide den lidt mere rå udgave af fitness. Og det bliver for alle aldre.

- Crosfit er en trend, der har boomet de seneste 7-8 år, Det er virkelig fremme i tiden, og det bliver det første center af sin art i Jammerbugt, sagde Claus Nørgaard Poulsen.

Faktisk skal man enten til Frederikshavn eller Aalborg for at dyrke den sport.

Det nye crosfitcenter får undertitlen Bankboxen - og det må siges at være ganske passende.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.