Sæby

Jørgen har tabt sit hjerte til Portugal

Og han står klar på Erhvervsmesse 2013 med portugisiske vine

Jørgen Hyttel fra Sæby har tabt sit hjerte til Portugal. Foto: Kim Dahl Hansen.

Jørgen Hyttel fra Sæby har tabt sit hjerte til Portugal. Foto: Kim Dahl Hansen.

SÆBY:Standene på Erhvervsmessen 2013 byder på stort og varieret indhold. En af de sidste tilmeldte til Erhvervsmessen er Jørgen Hyttel fra Sæby, og det er vist ikke en overdrivelse at påstå, at Jørgen har tabt sit hjerte til Portugal.

Nordjysk Vinport – blev stiftet i juni 2009 og importerer lækre portugisiske vine – både mousserende vine, rød- og hvidvine men selvfølgelig også portvine.

- Udvalget er bredt og pt. importerer vi vine fra producenter som Borges, Aveleda og Solar Dos Lobos, og planen er, at der snart kommer flere til. at der kommer flere til, for lige nu arbejder Nordjysk Vinimport på at få de sidste aftaler på plads med et stort og velrenommeret vinfirma i Portugal. Casa Santa Vitoria som vinfirmaet hedder holder til i området ved Lissabon og der er store forventninger til vinen herfra.

For at finde frem til den rigtige vin til fx festen sælges der såkaldte ”smagskasser”. Ved salg direkte hos firmaet i Sæby undgår forbrugeren de fordyrende mellemled – så kunderne får fuld valuta for pengene. Yderligere information kan fås ved at kigge på www.nordjysk-vinimport.dk Her giver Jørgen også gode rejsetips til din næste rejse til det spændende land Portugal.

Men kig forbi Erhvervsmessen i Tårs den 7. april og få en snak og kyndig vejledning fra Jørgen og smag på produkterne.

Ud af 81 moduler er der pt. 30 ledige, så der er altså fortsat mulighed for at booke en stand til messen.

Yderligere informationer kan fået ved henvendelse 20 33 35 39 eller straussharpsor@privat.dk – alternativt kan man også følge os på Facebook under gruppen ”Erhvervsmesse i Tårs, 7. april 2013.02.17

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.