Julestue med genbrug

Nulskraldsprojekt i Tversted blev også markeret ved julestue

Peter Jørgensen
Dagli’ Brugsen i Tversted havde indbudt børnene til klippe og klistre, julepynt af genbrugsting. Foto: Peter Jørgensen
10. december 2014 09:45

TVERSTED: Dagli’ Brugsen i Tversted havde i lørdags indbudt alle byens børn til at klippe og klistre, julepynt af genbrugsting.

Heidi Dahlberg, formand for butiksrådet i Dagli’ Brugsen, fortæller at da Tversted er en del af Nulskrald projektet, hvor Tversted-borgerne i et helt år skal snyde skraldespanden, ved at skabe mindre affald, og sortere mest muligt fra til genbrug, var det en helt naturlig tanke at også julepynten skulle være lavet af genbrugsmaterialer.

Det stilles krav til fantasien, at finde frem til hvordan man laver flot julepynt genbrugsmaterialer, som mælkekartoner, reklamer og poser fra dybfrost. Men var faktisk ikke det store problem, da der blev fremstillet rigtig flotte juletræer af toiletruller og hjerter af kaffeposer.

Og der blev vist hvordan konservesdåser, der fyldes med vand og fryses, hvorefter der prikkes huller i flotte mønstre, kan blive attraktive lysdekorationer. Der havde også været besøg af Tversted børnehave, som havde pyntet forretningens juletræ med flot pynt, lavet af affaldspapir.

I forbindelse med arrangementet serverede Dagli’ Brugsen æbleskiver og gløgg til alle, der havde tid og lyst til at være med i lørdagens arrangement.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...