Kaizers Orchestra på Den Lille Fede

Nibe Festival klar med yderligere fire navne. Se hvem der også kommer til Nibe til sommer her.

Endnu et topnavn er klar til Nibe Festival - med tilnavnet Den Lille Fede. Det er det norske band Kaizers Orchestra, der fyldte Hestepladsen, da de i 2006 sidst spillede Nibe.

Endnu et topnavn er klar til Nibe Festival - med tilnavnet Den Lille Fede. Det er det norske band Kaizers Orchestra, der fyldte Hestepladsen, da de i 2006 sidst spillede Nibe.

Endnu et topnavn er klar til Nibe Festival - med tilnavnet Den Lille Fede. Det er det norske band Kaizers Orchestra, der fyldte Hestepladsen, da de i 2006 sidst spillede i Nibe. Festivalleder og talsmand Peter Møller Madsen er meget tilfreds med, at det er lykkedes for festivalen at signe nordmændene til at spille på festivalen. - Siden de norske stjerner spillede her sidst er de blot blevet endnu større. Et eksempel på det er, at Kaizers Orchestra sidste år spillede Orange Scene på Roskilde. Så trædeorgel, polkarock og udadvendt attitude. Kaizers Orchestra bliver helt sikkert et af årets musikalske højdepunkter, når de torsdag 5. juli gæster årets festival, siger Peter Møller Madsen. Fire danske navne klar Udover de norske stjerner er der også indgået kontrakter med fire danske navne. Nemlig Tim Christensen og The Dman Crystals, Dodo and The Dodos, Michael Falch og det nordjyske band Mikael K & Klondyke. - Sidst Tim gæstede Nibe var i 2010 med det dengang gendannede Dizzy Mizz Lizzy. Det var i øsende regnvejr, at DML gav, eftersigende, en af tourens fedeste koncerter. Med eller uden Dizzy Mizz Lizzy har Tim altid matchet Nibe. Han har ramt os i Skalskoven, siger Peter Møller Madsen. Tim Christensen optræder lørdag 7. juli. O¨gså Dodo and The Dodos optræder lørdag, hvor de lægger ud på Stor Scene. Michael Falch kommer allerede til Nibe 5. marts, hvor der er udsolgt til en intim koncert i Skal Pavillonen, men for dem, der ikke ser ham her, vender han altså tilbage på Nibe Festival i starten af juli. Gang i billetsalg - Nordjyske Mikael K & Klondyke udgav i efteråret "Udkantsland" - et af årets mest roste albums. Mikaels poetiske, personlige og humoristiske samfundsrelaterede tekster sidder altid lige i skabet, mener Peter Møller Madsen. Han forventer i øvrigt en ny rekordfestival i år. - Vi har allerede solgt rigtig mange billetter. Vel egentligt logisk nok, når vi i 2011 kunne melde udsolgt af partoutbilletter d. 4. april. Vi er meget optimistiske i Nibe, og er helt sikkert på vej til at levere endnu en rekordfestival. Vi ser frem til at følge billetudviklingen frem mod prisstigningen d. 1. marts, siger festivallederen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.