Uddannelse

Kendt kor på Kunstcentret

Koret Kolorit giver koncert med inspiration fra mange landes musik

Sangkoret Kolorit med 18 sangere optræder lørdag 9. august på Dronninglund Kunstcenter. Privatfoto

Sangkoret Kolorit med 18 sangere optræder lørdag 9. august på Dronninglund Kunstcenter. Privatfoto

DRONNINGLUND:Der venter tilhørerne en stor oplevelse, når Dronninglund Kunstcenter lørdag den 9. august kl. 15 får besøg af koret ’Kolorit’. Det kendte kor synger et spændende og anderledes repertoire, der består af en kombination af latinamerikansk og nordisk kormusik. Der bydes på argentinsk tango, cubansk son, dansk folkesang og svensk visetradition, og koret formår at forene de latinamerikanske rytmer og fremmedartede klange med nye, spændende fortolkninger af nordiske salmer og sange.

Koret har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden. Kolorit består af 18 sangere og dirigeres af Niels Græsholm. Under koncerter synger koret uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk.

Kolorits dirigent, Niels Græsholm, er en efterspurgt stævneinstruktør, korcoach, arrangør og komponist med speciale i jazz og etnisk musik. Han underviser i korledelse og -arrangement ved bl.a. Københavns Universitet. Han er uddannet musikpædagog fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium og korpædagog fra Musikhögskolan i Göteborg. Herudover har han studeret jazz og latinamerikansk musik i New York.

Der er kun et begrænset antal pladser, så det vil uden tvivl være en god idé på forhånd at sikre sig en billet til en pris a kun kr. 75.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst