Støvring

Kinesisk mini by lavet af kager fra Støvring

Tylstrup Kager har doneret 600 kilo småkager til byggeri af miniudgave af Aarhus by, der efter en præsentation fredag aften skal spises

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Salgschef Stephan Bermann og Tylstrup Kager A/S på Hagensvej i Støvring har doneret 600 kilo småkager til det usædvanlige byggeprojekt i Aarhus.

STØVRING/AARHUS:Fredag aften afslører den verdenskendte kinesiske kunstner Song Dong det færdige resultat af sit arbejde med at lave en miniudgave af Aarhus by udført af småkager og vafler.

Det foregår ved en fernisering på Kunsthal Aarhus i J. M. Mørks Gade 13 klokken 17, og efter præsentationen får de fremmødte borgere mulighed for bogstaveligt at smage en bid af de mest kendte bygninger i Aarhus.

Seancen markerer samtidig starten på Kunsthal Aarhus’ fejring af Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Song Dong har navngivet sit kunstværk Eating the City, der er udført af i alt cirka 90.000 kager og vafler i et tæt samarbejde med 12 frivillige hjælpere.

Det er Aarhus-virksomheden Frima Vafler samt Tylstrup Kager i Støvring, der har doneret de nødvendige materialer til kunstværket.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.