Kjeld Westergaard tilbage i Bredgade

Kjeld Westergaard - er nu tilbage efter en kort pause. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Kjeld Westergaard - er nu tilbage efter en kort pause. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Ejendomsmægler Kjeld Westergaard er tilbage som ejendomsmægler i Brønderslev. Han har overtaget firmaet med domicil Bredgade 76.

Det er kun et par uger siden Kjeld Westergaard og selskabets ejer, advokat Mogens Olesen, Aalborg, valgte at stoppe samarbejdet, og Kjeld Westergaard stoppede. Men nu har Kjeld Westergaard så overtaget firmaet i Bredgade, og han var allerede onsdag i gang med at sælge huse igen.

I en pressemeddelelse fra Kjeld Westergaard og Mogens Olesen hedder det, at de har de to parter har ophørt det mangeårige samarbejde omkring driften af ejendomsmæglervirksomheden Westergaard Bolig ApS.

Mogens Olesen er udtrådt af ejerkredsen, og virksomheden videreføres af ejendomsmægler Kjeld Westergaard, der også hidtil har forestået virksomheden.

Kjeld Westergaard siger til NORDJYSKE, at han vil drive virksomheden videre som hidtil. Én af de ansatte i virksomheden fortsætter i firmaet.

- Jeg håber, at den positive udvikling, virksomheden har været igennem siden dens opstart, kan fortsætte.

Kjeld Westergaard er oprindeligt uddannet bank-assistent og var i en årrække direktør for Nørresundby Banks afdeling i Brønderslev. Men i 1989 gik han selvstændig som ejendomsmægler - en forretning som Nybolig overtog - dog med Kjeld Westergaard som chef.

- I 2010 begyndte han som bolig-sælger i Tyrkiet. I 2012 etablerede han sig så i Bredgade, og nu er han så tilbage i ejendommen efter et par ugers fravær.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.