Køkken indviet i Hallund

Stor opbakning til fornyelse i klubhus

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALLUND:53 borgere deltog, da Hallund-Hollensted Borger- og Idrætsforening holdt generalforsamling med spisning i klubhuset.

Husets nye køkken står nu færdigt, og lørdagen inden generalforsamlingen blev det indviet i forbindelse med et guldbryllup i byen.

Frivillige har siden begyndelsen af januar knoklet på højtryk for at få bygget det nye køkken, og Ø. Brønderslev Sparekasses Fond har bidraget til det lokale projekt med hele 230.000 kroner. Den lokale sponsorklub i Hallund har puttet 10.000 kroner i projektet.

Køkken og bryggers er lagt sammen til et stort rum, og det rummer nu to store kogeplader med hver fem blus, to ovne samt en masse skabsplads. Projektet omfatter nyt loft, nye klinker på gulvet og nye fliser på væggen samt nye tekniske installationer.

- Det eneste vi nu mangler, er en industriopvaskemaskine - men vi håber at finde sponsorer, der vil være med til at finansiere den, siger næsteformand i borgerforeningen Kim Toft.

Han glæder sig over, at byen har bakket utrolig godt op om det lokale projekt.

- Folk har været gode til at byde ind, med det de kunne. Foruden de håndværksmæssige opgaver, var der også borgere, der tilbød at gøre hele klubhuset hovedrent og sætte på plads i skabene efter ombygningen. Det er gået over al forventning.

Nordjyske Bank var på generalforsamlingen i borgerforeningen repræsenteret ved Kurt Landgrebe, og han medbragte en check på 10.000 kroner - samt et Skagensur til klubhuset.

- Pengene fra banken er ikke øremærket. Dem kan vi bruge til drift af klubhuset - og det vil vi gøre, fortæller Kim Toft.

- Og Nordjyske Bank har stillet os i udsigt, at vi vil få flere sponsorkroner, hvis der kommer flere kunder fra vores område, tilføjer Kim Toft.

Der var genvalg til de bestyrelsesmedlemmer, der var på valg - således var der også genvalg til foreningens formand, Claus Iversen.

Det nye køkken var i brug i forbindelse med generalforsamlingen, idet Brita Olsen og Ida Schlüter havde tilberedt velsmagende mørbradgryde. kartoffelmose og ananassalt - og rundede af med brunsviger. Og forsamlingen var enig om, at der også skulle være genvalg til kokkene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.