Køreprøver aflyst af snevejret

Flere politikredse landet over har måttet aflyse køreprøver på grund af det kraftige snevejr, nu har Nordjyllands Politi valgt at gøre det samme

Arkivfoto.

Arkivfoto.

NORDJYLLAND:Det vælter ned med sne over Nordjylland, og derfor har Nordjyllands Politi valgt at aflyse de planlagte køreprøver indtil at vejret klarer op.

- Eleverne skal jo køre efter forholdene, og sådan som vejret er i dag, så kan de jo ikke køre mere en 15 km. i timen - det er glat, og bilerne skrider ud. Det er ikke optimalt. Eleven skal vise, hvad han eller hun kan, og det kan de ikke få lov til i det her vejr, siger Carl Aage Christensen fra Vejteknisk kontor hos Nordjyllands Politi.

Det er altså op til vejrguderne, hvornår nordjyderne igen kan få lov til at tage deres køreprøve, og det er ikke kun mandag, og måske de kommende dage, at der er aflysninger. I sidste uge måtte de prøvesagkyndige også aflyse flere køreprøver på grund af Kong Vinter.

Flere kræfter sættes ind

Men, når vejret igen tillader det, vil flere kræfter blive sat ind for at indhente det tabte.

- Vi lægger hurtigst muligt nye tider ud, som kørerlærerne kan booke sig ind på. Og så graver vi lidt i ressourcerne, så vi hurtigt kan få til køreprøverne igennem igen, fortæller Henrik Hyldig, chef for trafiksektionen ved Nordjyllands Politi.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.