Kok i krigerforklædning

Lindholm-kok vækker opsigt på krydstogtmesse i Miami

Jesper Lynge agerer både viking og kok på messen. Salgs- og marketingchef Ole Brøndum, Aalborg Havn og cruise manager Lars Bech, VisitAalborg, har kun symbolsk våben i hånd. De er på messen for at snakke flere rederier til Aalborg.

Jesper Lynge agerer både viking og kok på messen. Salgs- og marketingchef Ole Brøndum, Aalborg Havn og cruise manager Lars Bech, VisitAalborg, har kun symbolsk våben i hånd. De er på messen for at snakke flere rederier til Aalborg.

MIAMI:Hvad laver en viking fra Lindholm Høje på en krydstogtmesse i Miami?

Svaret er, at han forsøger at sælge Aalborg som destination for flere rederier, når de planlægger togt.

Jesper Lynge, som til daglig er køkkenchef i cafeen på Lindholm Høje Museum, er i denne uge trukket i vikingeudstyr og draget til Cruise Shipping Miami, hvor han agerer blikfang for Aalborg Havn og VisitAalborgs stand.

Nordiske forfriskninger

Indtil videre har mange messedeltagere lagt vejen forbi for at smage vikingens gammelnordiske forfriskninger. Blandt andet serverer Jesper Lynge rå grøntsager og hapsere med flæskesteg og gravad laks. Og selvfølgelig mjød til at skylle ned med.

Aalborg-standen var en del af den fælles danske stand Cruise Copenhagen/Cruise Denmark med i alt 10 danske havne repræsenteret.

Skal op på 25 anløb

Aalborg har deltaget i Cruise Shipping Miami flere gange tidligere, og målet er at få krydstogtrederierne lokket til Aalborg.

Rederierne planlægger typisk deres togter to år frem i tiden, så det er endnu uvist, hvor mange ekstra anløb årets messedeltagelse vil resultere i.

I år anløber 10 krydstogtskibe til Aalborg, men målet hos VisitAalborg og Aalborg Havn er at nå op på 25 skibe om året.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.