Turisme

Kokken og Slagteren klar til ny opgave

Filip Siig og Ole Jensen har forpagtet restauranten på Klim Strand Camping

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der arbejdes på at bliv klar til åbningen af restauranten 22. marts. Indretningen bliver retro-mormoragtig, lover Filip Siig og Ole Jensen, der med egne ord har fået en god aftale med campingpladsens ejer Jan Jepsen (th). Foto: Martin Damgård

FJERRITSLEV:God klassisk kromad på et rimeligt prisniveau - og med kød nok - bliver konceptet på Klim Strand Campings restaurant, når den åbner 22. marts.

To erfarne mænd i et køkken, Filip Siig, 29, og Ole Jensen, 30, har forpagtet restauranten, og har mod på at tage udfordringen op, efter at skiftende forpagtere har forsøgt at få den til at løbe rundt en del år.

Filip Siig stammer fra Fjerritslev, er udlært slagter i Løgstør, og sammen med Ole Jensen, hvis forældre har Suldrup Kro, og som er udlært kok, driver han i forvejen cateringfirmaet Kokken og Slagteren i Nørager, hvor de bor. Det er også deres firma, der forpagter restauranten.

Ud over firmaet, der leverer mad ud af huset, har de også hver sit fuldtidsjob som kantineledere i henholdsvis Støvring og Skejby.

Der er plads til 120 gæster i restauranten og 100 udenfor. Desuden er der konference- og selskabslokaler.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst