22-årig fængsles for at frarøve 16-årig en AaB-trøje

En 16-årig dreng blev ifølge politiet truet til at udlevere sin AaB-trøje efter fodboldkamp mod AGF i Aarhus.

Lørdag tørnede AGF og AaB sammen i Aarhus. Kort efter kampen blev en 16-årig dreng frarøvet sin AaB-trøje, oplyser Østjyllands Politi. AGF vandt kampen 3-1. <i>Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix</i>

Lørdag tørnede AGF og AaB sammen i Aarhus. Kort efter kampen blev en 16-årig dreng frarøvet sin AaB-trøje, oplyser Østjyllands Politi. AGF vandt kampen 3-1. Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

En 22-årig mand er blevet anholdt, da han ifølge politiet har været med til at frarøve en 16-årig dreng en AaB-trøje.

Det oplyser Østjyllands Politi.

Ifølge sigtelsen har den unge mand lørdag aften sammen med flere andre truet drengen til at udlevere fodboldtrøjen.

- Røveriet skete ifølge sigtelsen omkring klokken 19.30 på Frederiks Allé i Aarhus kort efter kampen mellem AGF-AaB. Efterforskningen ledte frem til den 22-årige, der blev anholdt i nat, skriver politiet mandag på Twitter.

Den 22-årige blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Her blev han varetægtsfængslet på en mistanke om røveri, oplyser Østjyllands Politi.

Fængslingen er foreløbigt frem til den 12. oktober. Den 22-årige har ikke valgt at kære kendelsen til landsretten.

Anklageren fik i retten imødekommet en anmodning om lukkede døre. Derfor holdes det hemmeligt, hvad den 22-årige eventuelt har forklaret. Det kan dog oplyses, at han nægter sig skyldig.

I politiets døgnrapport fremgår det, at politiet lørdag aften blev bekendt med, at der florerede et videoklip på nettet, hvor nogle mænd i AGF-tøj gik rundt med en AaB-fantrøje.

Derfor undersøgte politiet, om der var sket en forbrydelse.

- Efterforskningen ledte politiet frem til den 16-årige forurettede og senere til den 22-årige, der blev anholdt natten til mandag, skriver politiet i døgnrapporten.

Østjyllands Politi efterforsker videre for at finde flere gerningsmænd til røveriet.

I København er en anden sag, hvor en Brøndby-fan er sigtet for at tvinge et halstørklæde og fodboldtrøjer af FCK-fans i S-toget. Det skete efter en fodboldkamp mellem de to klubber 7. august.

Den 25-årige mand nåede at sidde varetægtsfængslet i cirka tre en halv uge, før han blev løsladt igen.

Ifølge anklagemyndigheden var der tale om røveri, men han har kun været fængslet på en mistanke om ulovlig tvang, der er mindre alvorligt i juridisk forstand.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.