Niels blev dagens helt: Sådan fandt han den forsvundne kvinde

Den kvinde, der forsvandt ved Lyngby Strand mandag formiddag, er tirsdag morgen fundet i god behold i området

Det var her ved Lyngby Strand, kvinden forsvandt mandag formiddag. Heldigvis blev hun tirsdag morgen fundet i god behold. <i>Arkivfoto: Peter Mørk</i>

Det var her ved Lyngby Strand, kvinden forsvandt mandag formiddag. Heldigvis blev hun tirsdag morgen fundet i god behold. Arkivfoto: Peter Mørk

LYNGBY:En 69-årig kvinde, som forsvandt ved Lyngby Strand mandag formiddag, er tirsdag morgen fundet i god behold.

Det bekræfter politiassistent Frits Kortegaard fra lokalpolitiet i Thisted.

- Det er en beboer i området, der er truffet på hende ude på Lyngbyvej og ringede til os kl. 07.11 her til morgen. Den 69-årige kvinde er i god behold, og hun har umiddelbart været ude i området siden mandag formiddag. Vi har sendt en patrulje ud for lige at tjekke op på det, siger Frits Kortegaard.

Det var Niels Peter Kaagaard Nielsen, som fandt kvinden tirsdag morgen, da han sammen med en bekendt gik ned til havet, som han plejer.

- Jeg går altid tur til havet kl. 7 hver morgen. Når nu man ikke går på arbejde længere, gælder det jo om at komme op og holde sig i gang. Her til morgen var jeg ude at gå sammen med en bekendt, da vi traf på kvinden, siger han og fortsætter:

- Jeg studsede over, hvem der mon kom fra havet så tidligt på dagen. Da vi kom tættere på, genkendte jeg hende fra efterlysningen. Hun var lidt kold, men ellers ved godt mod, fortæller dagens helt.

Niels Peter Kaagaard Nielsen tog kontakt til kvinden, og derefter ringede han til politiet.

- Efter samråd med politiet kom vi frem til, at det ville være nemmere, hvis jeg kørte hende hjem, så det gjorde jeg. Vi småsnakkede i bilen helt som vanligt, siger Niels Peter Kaagaard Nielsen.

Kvinden forlod sin bopæl mandag kl. 10, og hun medbragte ikke sin mobiltelefon eller sin hund, som hun sædvanligvis ville, når hun skulle på tur til stranden.

Det fik Midt- og Vestjyllands Politi til at rulle det helt store skyts ud i håbet om at få lokaliseret den 69-årige, som blev eftersøgt med to helikoptere i luften, seks både i vandet og to biler på stranden, samt selvfølgelig politi og hundepatruljer på stranden.

Politiet måtte mandag aften indstille eftersøgningen på grund af mørket, men tirsdag morgen fik sagen altså alligevel en lykkelig udgang, da Niels Peter Kaagaard Nielsen fandt kvinden og kontaktede politiet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.