Politiet har ledt og ledt: Ingen spor efter kvinde

Familien til en 69-årig kvinde, bosiddende i Thy, har meldt hende savnet

Politiet havde hjælp af forsvaret og kystredningstjenesten, men eftersøgningen mandag var uden resultat.  <i>Arkivfoto: Bo Lehm</i>

Politiet havde hjælp af forsvaret og kystredningstjenesten, men eftersøgningen mandag var uden resultat.  Arkivfoto: Bo Lehm

Opdatering tirsdag 21/3 kl. 9:30: Kvinden er nu fundet i god behold.

LYNGBY:Midt- og Vestjyllands Politi ledte mandag eftermiddag og aften efter en 69-årig kvinde, som var forsvundet i Thy.

Politiet fik klokken 15 et opkald fra kvindens bekymrede pårørende, som ikke kunne forstå, at kvinden ikke var kommet hjem efter en tur ved Lyngby Strand. 

Vagtchef Allan Riis fortæller, at kvinden plejer at have hund og mobiltelefon med til stranden, men da hun forlod hjemmet omkring klokken 10, havde hun hverken hunden eller telefonen med sig.

- Kvindens bil var efterladt på parkeringspladsen ved Lyngby Strand vest for Bedsted, siger vagtchefen.

Der er intet, der tyder på, at kvinden forlod sin bopæl i nedtrykt sindstilstand. Hun bor i lokalområdet.

Politiet sendte indsatsleder og to hundepatruljer til stedet, ligesom folk fra redningsstation Agger og Vorupør kørte stranden tynd i håbet om at finde kvinden.

- Vi har haft to helikoptere i luften, seks både i vandet og to biler på stranden, ligesom vi har haft politi og hundepatruljer på stedet, siger Allan Riis mandag aften.

Han fortæller, at der er søgt vidt og bredt både syd, øst og vest for parkeringspladsen, hvor kvindens bil stod parkeret, men eftersøgningen havde mandag aften ikke givet resultat.

Politiet besluttede mandag aften at indstille eftersøgningen, da det blev for mørkt til at se noget.

Kvinden blev tirsdag morgen fundet af en borger i området. Hun var i god behold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.