En dræbt og tre kvæstede i alvorlig ulykke: Nu er 24-årig fører sigtet

Ifølge politiets undersøgelser kørte den 24-årige med høj hastighed og med alkohol i blodet

En 26-årig mand blev dræbt på stedet, mens tre andre unge mænd blev alvorligt kvæstede. <i>Arkivfoto</i>

En 26-årig mand blev dræbt på stedet, mens tre andre unge mænd blev alvorligt kvæstede. Arkivfoto

HJØRRING:Politiet mener, det var en kombination af spiritus og for høj hastighed, der var årsag til, at en 26-årig mand blev dræbt på stedet, og tre andre unge mænd blev alvorligt kvæstet i en trafikulykke på Frederikshavnsvej mellem Hjørring og Sønderskov 30. oktober sidste år.

Derfor er den 24-årige mand, der førte bilen, nu blevet sigtet i sagen, oplyser politikommissær Lars Jensen, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Politiets undersøgelser har vist, at den 24-årige kørte 140 km/t på strækningen, hvor hastighedsgrænsen er 80 km/t, og at han havde en promille over 1,2.

Og ifølge politiet er det altså grunden til, at den 24-årige mistede herredømmet over bilen, og kørte galt kort før klokken 00.30, fortæller Lars Jensen.

En række alvorlige sigtelser

Den 24-årige fører slap fra ulykken - som den eneste af de i alt fem unge mænd i bilen - uden alvorlige skader.

De tre mænd, der blev kvæstede i ulykken, er alle under genoptræning i øjeblikket. En af grundene til, at politiet først har rejst sigtelse nu er, at de tre passagers tilstand først skulle klarlægges.

Det har nemlig indflydelse på, hvad den 24-årige skulle sigtes for. Sagen er nu sendt til anklagemyndigheden med henblik på at tiltale den 24-årige for uagtsomt manddrab og uagtsom legemsbeskadigelse under skærpende omstændigheder.

Derudover vil han blive tiltalt for en række færdselsforseelser - blandt andet spirituskørsel og for at kørte for stærkt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden