Tyve på jagt efter udendørslamper

Politiet formoder, at den eller de samme personer står bag tyveri af flere udendørslamper

Indtil videre har politiet kendskab til fire steder, hvor ukendte gerningsmænd har stjålet udendørslamper. <i>Arkivfoto: Michael Koch</i>

Indtil videre har politiet kendskab til fire steder, hvor ukendte gerningsmænd har stjålet udendørslamper. Arkivfoto: Michael Koch

Mindst fire adresser i Thisted har i tidsrummet søndag aften til mandag været udsat for tyveri.

Det oplyser Lokalpolitiet i Thisted.

Tyvene er gået målrettet efter udendørslamper, og det i kombination med det snævre gerningstidspunkt betyder, at politiet formoder, de samme gerningspersoner står bag.

Den første anmeldelse indgik kl. 07.36 mandag morgen fra en adresse på Vestergade, hvor to Louis Poulsen-udendørslamper, var forsvundet fra den husmur, hvor de havde været monteret. De to lamper udgør en værdi på 14.000 kr.

Den næste anmeldelse kom kl. 08.30, ligeledes fra Vestergade. Her var det tre Louis Poulsen-udendørslamper af modellen Toldbod i aluminium, som også var monteret på husmuren. De tre lamper koster tilsammen 21.000 kr.

Kl. 13.45 kom en anmeldelse fra Simons Bakke om tyveri af udendørslamper. Her var en sort PH-lampe til en værdi på 7500 kr. blevet fjernet, og anmelderen kunne konstatere, at også naboadressen manglede en PH-lampe. Sidstnævnte tyveri har politiet dog ikke modtaget en konkret anmeldelse på endnu.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.