Mia-sagen: 36-årig mand fortsætter sin fængsling

Manden har været varetægtsfængslet siden 10. februar

 <i>Arkivfoto: Torben Hansen</i>

Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Den 36-årige mand, der er sigtet for at stå bag drabet på den 22-årige sygeplejerskestuderende Mia Skadhauge Stevn, er frivilligt gået med til at forlænge sin varetægtsfængsling. 

Det oplyser Gitte Moselund, der er efterforsker i sagen.

- Vi efterforsker fortsat i sagen, siger hun. 

Han er sigtet for på ukendt vis at have dræbt Mia Skadhauge Stevn et ukendt sted i Nordjylland mellem søndag den 6. februar klokken 06.09 og onsdag den 8. februar klokken 11.20. 

Den 22-årige sygeplejerskestuderende forsvandt efter en bytur i Jomfru Ane Gade i Aalborg. 

6. februar efterlyser Mias mor sin 22-årige datter til politiet, da hun ikke har givet lyd fra sig hele søndagen efter sin bytur. 

I første omgang blev politiet ført på sporet af to 36-årige mænd, som begge blev sigtet for drab. I april droppede Anklagemyndigheden drabssigtelsen mod den ene. 

10. februar fandt politiet ligdele i Dronninglund Skov, der siden viste sig at tilhøre den unge kvinde. Samme dag blev der fundet spor af Mia Skadhauge Stevn i Hammer Bakker. 

Det planlagte retsmøde torsdag er aflyst. 

En fortsættelse af varetægtsfængsling vil under normale omstændigheder besluttes på et retsmøde. Men når den 36-årige mand frivilligt har medvirket til at fortsætte sin fængsling, vil det ske administrativt. 

Siden 10. februar har Nordjyllands Politi lukket ned for udadtil af hensyn til den videre efterforskning i sagen. Retsmøder er omgivet af dørlukning, mens der fortsat er navneforbud i sagen. 

- Vi efterforsker fortsat i sagen, siger efterforsker Gitte Moselund. 

Den 36-årige mand er foreløbigt varetægtsfængslet indtil 30. juni 2022.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden